Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 1 , Πυλαία 555 35
Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 1 , Πυλαία 555 35

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε μια εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα µε της τρέχουσες εξελίξεις,ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.
H K&T FOOD είναι μια εμπορική επιχείρηση με κύριο αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο, συνεργάτης της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας της Ουγγαρίας SOLE-MIZO του ομίλου BONAFARM.

Είναι αποκλειστικός εισαγωγέας του εμπορικού Σήματος MIZO για Ελλάδα-Κύπρο από το 2016.

Η επιτυχία μας οφείλεται στην εικοσαετή και πλέον παρουσία των στελεχών της εταιρείας στο χώρο του χονδρεμπορίου, στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα καινοτόμα προϊόντα και στους αφοσιωμένους μας συνεργάτες.

Στόχο μας και φιλοσοφία αποτελεί η παροχή μιας μεγάλης ποικιλίας γαλακτοκομικών προϊόντων αρίστης ποιότητας και γεύσης.

Σεβόμαστε τον καταναλωτή και καθημερινά φροντίζουμε για το καλύτερο διατηρώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Κάθε προϊόν της εταιρείας αποτελεί αφετηρία για ένα ταξίδι πραγματικής απόλαυσης, γεύσης και ποιότητας που ικανοποιούν ακόμη και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή.

Η Παραγωγή

Η βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος SOLE-MIZO του ομίλου BONAFARM είναι η κορυφαία εταιρεία γαλακτοκομικών στην Ουγγαρία, είναι μια κάθετη μονάδα παραγωγής όπου κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των Βαλκανίων με 4 εργοστάσια στην επικράτεια της Ουγγαρίας, 1 στην Σερβία και θυγατρική στην Ρουμανία με περίπου 1000 άτομα ανθρώπινο δυναμικό, οι πρώτες ύλες για τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από τα δικά της προϊόντα του ομίλου BONAFARM.

Εντός του ομίλου το νωπό γάλα προέρχεται από τα αγροκτήματα της εταιρείας με πάνω από 6000 αγελάδες γαλακτοπαραγωγής Ράτσας Holstein, οι άριστες εγκαταστάσεις εκτροφής ,η προσαρμοσμένη διατροφή σε πλούσια θρεπτικά συστατικά και η υψηλή διατήρηση διαβιώσεις των αγελάδων οδηγεί σε κορυφαίας ποιότητας γάλα πλούσιο σε βιταμίνες το οποίο στην συνέχεια παστεριώνεται και εγγυάται την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 600.000.000 λίτρα γάλακτος ετησίως.